Bemutatkoznak a S z é l t o l ó k

Hali-hali-halihó!!!

Új zenekar a hali-hali-halpiacon!

A „SZÉLTOLÓK” duó, a már-már halódó élő koncertek képviselője. Nem csak a szelet, de a zenét is jól tolják. A „Hali-halihó” című vidám gyerekműsorukat a CLS kiadónál megjelent CD-jük anyaga alkotja. Ezenkívül tréfás játékok, vetélkedők színesítik az előadást.

A zenekart egy bikavadítóan színes egyéniség, Vörös Andor alapította. (billentyűk, ének) A „BOJTORJÁN” együttes tagja, zeneszerző-szövegírója. Halász Judit lemezeinek és koncertjeinek 20 éven keresztül résztvevője muzsikus és dalszerzőként. Igazi hétpróbás gaz... dája a produkcióóóónak.

Donáth László (gitár, ének), a fő „STAFÉTA”. Őt az óriásbábos, zenés koncertek kitaláló- és szólistájaként ismerte meg egy sereg gyereksereg. Éveket töltött el egy Nyúl hasában lenyeletve. Jellegzetes korgó hangját azóta sem felejtik.

Az élő koncert két kitűnő muzsikus közreműködésével történik.

Az egetverő dobotverő Gál István, aki a „ZIZI LABOR” előadásaiban szerzett múlhatatlan érdemeket és haragos szomszédokat. Jobban püföl, mint Vitéz László.

A basszusgitáron Szemes László – szúrós tekintettel –, teszi tűvé magát. Mellesleg kormányzó, bár Mikronézia helyett egy mikrobuszt vezet. Mint „GÉPFLORKLOR”, jobban kezeli a pedálokat bármelyik vándorköszörűsnél.

Ha igazi gyerek rajcsúrt szeretne, azt, hogy a gyerekek lebontsák a nézőteret, hogy napokig hali-halihózzanak otthon, őrületbe kergetve az egész családot, a „SZÉLTOLÓK” ezt is megoldja felár nélkül. Mi igazán tudjuk: „Aki szelet vet, viharos sikert arat”.

Kifejezetten ajánlott a fejlődésben lévő szervezetnek (4-8 éveseknek), de a kifejlett egyedek is azonnal megtalálják benne szerepüket az eredménytelen gyerek-csitítgatásban. Az igazi ramazuri 40-60 percig tarthat. A műsorban elhangzó saját dalokba a Szeltolok.hu weblapon lehet belefüllenteni.

Reméljük felkeltettük érdeklődését az önfeledt derűre és fékevesztett kacagásra ingerlő műsorunk iránt. Megrendelhető a 30/616-5314, vagy a 20/353-3135-ös telefonon, a Széltolók weblapon, vagy az andor.voros@gmail.com és a donathlaszlo@vipmail.hu email címen.